onsdag 30 mars 2011

Lakshmi Pitta - för känslig och ömtålig hud


Denna Pittaserie är speciellt framställd med effektiva och aktiva principer för att normalisera känslig och irriterad hud, spetsad med värdefulla extrakt av hematit, topaz och diamant vars funktion är att förstärka de exklusiva vegetabiliska växtextrakten. Serien innehåller en maixmal koncentration av dyrbara extrakt som tillsammmans utgör en kraftfullt skydd mot fria radikaler och stimulerar cellerna att öka produktionen av kollagen och elastin.

PUSHPI - Cornflower Cleansing Milk 200 ml, 255 kr
Mild rengöringsmjölk från ett vegetabiliskt komplex framtaget för att neutralisera och lugna irritationer i huden. De lugnande och fuktgivande malva- och blåklintextrakten ger en frisk och behaglig känsla i huden. Reglerar hudens pH värde (som hos pittahud ofta blir för lågt). 

DHARU - Lavendel Toner 200 ml, 255 kr
Mild och lugnande lavendel tonik, särskilt lämplig för känslig och ömtålig hud. Detta ansiktsvatten, rikt på ingredienser som phytosqualane, eteriska oljor av palmarosa och extrakt av lavendel mm ökar hudens fuktupptagning och stärker den ömtåliga hudens elasticitet. Ger huden tillbaka sitt hälsosamma utseende.

JATAMANSI - Spikenard Serum 30 ml, 393 kr
Detta koncentrerade serum innehåller flera dyrbara och balanserande extrakt, som sesamolja och bisabolol, för att öka hudens toleransnivå och minimerar dess reaktioner på yttre förändringar. Serumet är berikat med en blandning av vegetabiliska ingredienser och eterisk olja från bla spikenard, som har en kraftigt normaliserande effekt på irritationer och rodnader. Med andra ord utmärkt för den ömtåliga huden.

SHATAPATRA - Rose Normalising Cream 50 ml, 433 kr
En lätt men koncentrerad creme som lugnar uttorkad och känslig hud, och lämnar en omedelbar känsla av välbehag. De dyrbara eteriska oljorna från damaskros och centifolia tillsammans med flera exklusiva kallpressade vegetabiliska oljor ger skydd mot  miljöbelastande och hudbesvärande substanser under hela dagen - och återfuktar ömtålig hud. Denna creme innehåller C-vitaminrika extrakt av emblica officialis (ayurvedisk ört - amla) och extrakt av ädelstenarna hematit och topaz, som tillför en milt lugnande och balanserande verkan.

DHANYAK - Coriander Mask 50 ml, 389 kr
Unik mask för ömtålig hud som ger en känsla av omedelbar komfort och normalisering. De aktiva principerna består av bla aloe vera extrakt, sheasmör, eteriska oljor av damaskros och koriander som verkar i synergi för att återge en uttorkad och stressad hud sin skönhet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar