torsdag 5 januari 2012

Hot Stone Massage 60 min - kan det bli mycket bättre





Hot stone är en massageteknik som är inspirerad av traditionell kinesisk medicin.
Filosofi: Att arbeta med kroppens energibanor, meridianerna, för att lösa upp blockeringar och skapa fysisk och andlig balans.
Hur går behandlingen till: Du ligger ner och masseras/stryks med uppvärmda lavastenar från fot till huvud. Varma stenar placeras på kroppen, i händerna och mellan tårna.Värmen i kombination med härligt doftande aromaoljor som sprider sig i rummet och i kroppen är helt underbar, gör att man når längre in i muskeln och detta ger en total avslappning.
Stenarna: Hot Stone stenarna är av Basalt, en mörk vulkanisk sten (äkta lava) som kommer från vulkaner och sprickor på jordens yta. De har hög järnhalt och är tjocka nog att hålla värmen i 45 minuter.
Effekter: Lugnande, löser upp muskelspänningar, Ökar syresättning i vävnaderna, mental avslappning  & njutning för kropp och själ

Så.......
Dröm dig bort en stund in denna varma och behagliga massage som utförs med Dermanords/Maria Åkerbergs underbara varma aromaoljor och lava stenar. De varma stenarna masseras i lugna och harmoniska rörelser som går ner djupt i spända muskler och löser upp späningar så att musklerna mjuknar. Kombinationen med massage, oljornas dofter och egenskaper samt de varma och kalla stenarna ger denna massage dig en total avslappning. Hotstone ökar blod- och lymfcirkulationen och har en lugnade och en stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Värmen sprider sig i kroppen och gör att dina spända muskler slappnar av.

En väldigt populär behandling under årets mörkare och kallare dagar...

JUST NU: Januaripris  tom 31 /1 2012 550 kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar