tisdag 3 januari 2012

En underbar ansiktsbehandling - 300 kr rabatt


En härlig uppfräschning av ansiktet med produkter som effektivt men skonsamt rengör huden, utan att rubba hudens pH-balans. Noggrann rengöring, peeling och portömning vid behov. Därefter följer en djupgående, mycket avstressande massage av ansikte, dekolletage och överarmar. Massagen du får i behandlingen gör att det frigörs oxytocin som är kroppens eget lugn-och-ro ämne. Huden får sedan en fuktinjektion i form av en vårdande ansiktsmask. Behandlingen avslutas med närande ansiktsolja, dagcreme och ögoncreme som alla är fullproppade med nyttiga fettsyror och vitaminer. Alla produkterna är ekologiska och anpassas efter just din huds behov.
Om du är avslappnad mår både du och din hud bättre. Massagen i behandlingen ger även fantastisk lyster och ett litet lyft.

Praktisk information:
-
Ansiktsbehandlingen är 60 minuter. Du köper behandlingen här och får i samma stund ett e-postmeddelande med din unika kod. Ta med ditt e-postmeddelande med kod när du besöker Eco Sense Salong.
- Du bokar behandlingen via
ecosalongen eller telefon 08 21 28 08 och anger Ecofinder vid bokningen. Erbjudandet går endast att nyttja 1 gång per person.




http://www.ecofinder.se/content/en-underbar-ansiktsbehandling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar