söndag 15 januari 2012

LPG - Lipomassage - 100% naturlig slimmande cellulit och fettdepå reducering

LPG är en 100 % helt naturlig fett slimning. Lipo betyder fett. Lipomassage är en cellulit och fettdepå reducering som kan liknas vid en fettsugning utan kirurgiskt ingrepp. För dig som har problem med envisa fettområden och celluliter. En behandlingsform som både män och kvinnor i alla åldrar kan njuta av för ett rent välbefinnande.
Reduceringen innebär punktbehandling av lokala fettdepåer och celluliter med en överlägsen precision. Behandlingsformen innebär en renässans för din hud där man dammsuger de områden på kroppen man vill forma eller behandla. LPG Maskinen hjälper till att lösa upp inkapslingen av fett som ger celluliter.

Trots att behandlingen är så djupgående gör den inte ont, utan är tvärtom mycket behaglig.
  • Ökar blodcirkulationen  
  • Reducerar celluliter
  • Ökar fettförbränningen
  • Formar kroppens konturer
  • Ökar lymfdräneringen
  • Komplement till kirurgiska ingrepp

Efter behandling bör man lägga en timmas promenad för att använda sig av energin som man löst upp från sin inkapsling av fett i huden. Fett är energi och bör förbrännas efter behandlingen för bästa resultat. Behandlingen gör inte ont utan är väldigt behaglig.

RESULTAT
Resultaten av Endermologie®-behandlingen är individuella och kan variera från person till person. En grundkur med Endermologie® innefattar 14-20 behandlingstillfällen och utförs 2 ggr/vecka. Varje behandling tar ca 35
minuter och resultat kan ses efter 5-8 gånger, men redan efter några behandlingar känns huden stramare och mjukare. Behandlingsresultatet bör underhållas ca 1 gång/månad. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktigt för att bibehålla resultat.


Nyfiken? boka tid via ecosalongen.seboka här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar